Fakta om HER (Utgitt 2024)

Jeg hadde nå kommet til et punkt hvor jeg ikke ville leve med dårlig vokal (og lydbilde generelt) lenger. Det frustrerer meg litt for mye at låtene mine høres masete ut, og at vokalen virker for nær. Dette ble altså året da jeg endelig gadd å prøve meg frem mer enn vanlig; Jeg testet fem forskjellige mikrofoner, og dykket dypere inn i klanger.
Resultatet ble som følger; Jeg byttet ut RØDE NT1-A med AKG D5/SBC MD650 ved innspilling av vokal. Til instrumenter, brukte jeg fortsatt NT1-A. 

New lessons
<Reverb> 3-klangs metoden min (1 plate, 1 ambient og 1 delay) er nå endret. Jeg har denne gangen utelatt ambient helt, og bruker heller en til to "normale" klanger (plate, chamer, room el.l.) i tillegg til delay. Ved mixing av "Upønta", endte jeg heldigvis med å kjøpe en ny plugin for klang; Valhalla Vintage Verb. Jeg synes klangen høres mye bedre ut ved bruk av VVV, så denne ble naturligvis også brukt til dette albumet. Og nå som vokalen også (forhåpentligvis) er betydelig ryddigere i utgangspunktet, har jeg muligens klart å oppnå lydbildet jeg har lengtet etter i noen år!

Funfacts
ff